Toto

BLOG: TONY DUNST MEMECAHKAN ROMBAKAN LUAR MUSIM NFL

Pengulas WPT Tony Dunst meramalkan Keluaran SGP AFC West yang bertindan dan rumah baharu untuk kebanyakan pelempar terbesar liga. (Foto Joe Giron)

Oleh Tony Dunst

Kebanyakan di luar musim, tempoh agensi bebas NFL agak tenang, dengan urus niaga yang paling ketara ialah segelintir pemain berbakat di Togel Singapore jawatan kemahiran menukar pasukan untuk kontrak yang lebih besar. Di luar musim ini, bagaimanapun, adalah yang paling huru-hara dan penuh peristiwa dalam ingatan, diketuai oleh beberapa quarterback yang mendarat dengan pasukan baharu dan penerima terbaik dalam NFL meninggalkan Green Bay ke Vegas. Dan ia tidak menjadi perlahan; hanya minggu ini, quarterback lama Falcons Matt Ryan telah ditukar kepada Colts selepas Atlanta kalah kepada Deshaun Watson. Dengan begitu banyak pergerakan dalam tempoh yang singkat, mari lihat beberapa perubahan terbesar dalam landskap NFL sejak beberapa minggu lalu.

Kuasa berada di barat: AFC Data SGP Barat secara khusus. Saya tidak ingat bahagian yang lebih sarat dengan bakat dan pesaing selepas keempat-empat pasukan membuat pemerolehan utama. Super Bowl kegemaran abadi di Kansas City membuat pergerakan paling sedikit tetapi masih menambah pilihan ketiga yang sangat diperlukan dalam permainan hantaran mereka dengan menandatangani Juju Smith-Schuster, yang berada pada kedudukan untuk bangkit semula selepas kecederaan pulih dan bermain Pengeluaran SGP dengan Roethlisberger yang telah dicuci. The Chargers melakukan serangan kecil dengan menandatangani TE Gerald Everett dan dua gerakan besar di bahagian pertahanan dengan menandatangani penjuru elit JC Jackson dan berdagang untuk Khalil Mack yang cepat-cepat. The Raiders menghabiskan pilihan pusingan pertama dan kedua berdagang untuk Packer Davante Adams kegemaran saya sepanjang zaman, kemudian menandatangani kontrak lima tahun, $140 juta dolar. Dan Denver Broncos membuat langkah terbesar,
Karusel suku belakang: Saya ragu ramai pemain suku belakang ini pernah menukar pasukan dalam satu musim di luar musim. Kami telah menyebut Russell Wilson berpindah dari Seattle ke Denver, dan walaupun dia mengambil modal paling banyak untuk memperoleh, saya berpendapat dia tidak membawa risiko dan tanda harga tertinggi. Penghormatan yang meragukan itu adalah milik Deshaun Watson, yang mempunyai setengah lusin pasukan yang berbaris untuk perkhidmatannya apabila jelas dia tidak akan menghadapi tuduhan jenayah kerana (didakwa) mengganggu 22 wanita semasa urut. Watson memutuskan Browns apabila mereka menawarkan kontrak besar-besaran dan terjamin sepenuhnya $230 juta dolar; yang dibayar penuh tanpa mengira sama ada dia menghadapi penggantungan untuk memulakan musim. Sementara itu, Colts membuang Carson Wentz pada Komander Washington yang baru dinamakan, kemudian dinaik taraf dengan menukar pilihan pusingan ketiga untuk Matt Ryan. Akhir sekali ada Baker Mayfield mengintai keluar di Cleveland, dengan Seattle dikhabarkan sebagai pasukan yang paling mungkin menandatanganinya. Semua tindakan itu membuatkan ramai kanak-kanak mahukan jersi baharu untuk mewakili pasukan mereka pada bulan September.
MVP dan GOAT kembali: Jika anda memberitahu saya lima tahun lalu saya akan sedih apabila Brady bersara dan bersedia untuk Rodgers ke GTFO sudah saya tidak akan percaya anda, tetapi masa memperbodohkan kita semua. Selepas begitu banyak bercakap tentang bermain sehingga usia 50 tahun, ia berasa mengerikan secara tiba-tiba apabila Brady mengumumkan persaraannya selepas musim apabila dia mengetuai liga dalam melakukan hantaran dan gol. Sukar untuk mengatakan sama ada dia mahu keluar dari permainan atau hanya keluar dari Tampa, tetapi dia akan berada di sana untuk musim ke-23 yang tidak mungkin apabila kami memulakan musim gugur ini. Sementara itu, semua orang menjangkakan Rodgers akan meninggalkan Green Bay selepas memenangi MVP kedua berturut-turut tetapi gagal mencapai Super Bowl sekali lagi, tetapi dia sebaliknya menandatangani sambungan yang berkemungkinan mengekalkannya di Wisconsin sehingga bersara. Mungkin kehilangan sasaran kegemaran Davante Adams akan menjejaskan rancangan itu,