Toto

Jelajah Poker Dunia Membawa Acara Pelbagai Kejohanan $15 Juta ke Wynn Las Vegas

Ini adalah acara pelbagai kejohanan dengan pelbagai pembelian. Tetapi permata mahkotanya ialah Kejohanan Dunia WPT, yang dianjurkan oleh Wynn Las Vegas dari 1 Disember hingga 20 Disember. Jadual akhir kejohanan akan disiarkan di Data SDY televisyen, dan pembelian masuk untuk acara itu ialah $10,400 yang besar.

Kejohanan Dunia WPT di Wynn Las Vegas menampilkan tiga penerbangan ‘Hari 1’ pada 12, 13 dan 14 Dis yang akan berakhir dengan pemahkotaan juara pada 20 Disember. Setiap hari permulaan itu akan menyertakan format ‘freezeout’, dengan pemain dibenarkan satu kemasukan bagi setiap penerbangan,” menurut kenyataan yang dikeluarkan oleh WPT.

Bermula pada 12 Jun, ClubWPT, permainan poker dalam talian langganan rasmi Jelajah Poker Dunia, akan menganjurkan pelbagai acara kelayakan. Dijangka sekurang-kurangnya 200 kelayakan dalam talian akan menyertai kejohanan itu.

Bersiaran di Bally’s
Selain Wynn Las Vegas yang menganjurkan acara WPT, terdapat satu lagi hubungan dengan syarikat permainan terkenal. Kejohanan WPT disiarkan di Bally’s Sports di AS.

Pada November 2020, Bally membayar $85 juta untuk meletakkan namanya selama 10 tahun di 21 rangkaian sukan serantau (RSN) yang dimiliki oleh Sinclair Broadcast Group. Perjanjian itu kemudiannya diperluaskan untuk memasukkan Result Sidney kandungan asal, dan akhirnya boleh memasukkan syarikat permainan yang bekerja dengan unit Saluran Tenis dan Stadium Sinclair pakaian media itu.

“Portfolio Bally Sports RSN milik dan dikendalikan Sinclair termasuk 19 jenama rangkaian berikut: Bally Sports Arizona; Sukan Bally Detroit; Sukan Bally Florida; Tasik Besar Sukan Bally; Sukan Bally Kansas City; Sukan Bally Indiana; Bally Sports Midwest; Sukan Bally New Orleans; Bally Sports Utara; Sukan Bally Ohio; Sukan Bally Oklahoma; Sukan Bally San Diego; Bally Sports SoCal; Sukan Bally Selatan; Sukan Bally Tenggara; Sukan Bally Barat Daya; Matahari Sukan Bally; Sukan Bally Barat; dan, Bally Sports Wisconsin,” menurut satu kenyataan.

Bagi acara berbilang kejohanan WPT di Wynn Las Vegas, akan terdapat pelbagai tawaran televisyen belian yang besar.

“Acara televisyen kedua antara 8-12 Disember, Kejohanan Perdana Jelajah Poker Dunia 2022 yang julung kali diadakan, akan membawa pulangan $1,100 dan kumpulan hadiah terjamin $2 juta. Festival itu menutup 16-19 Disember dengan Wynn Mystery Bounty yang dijamin $2 juta, di mana pemain berpeluang Result HK untuk menarik hadiah wang tunai sehingga $100,000 selepas menyingkirkan pesaing lain,” tambah WPT dalam kenyataan itu.

Wynn Las Vegas Mempunyai Reputasi Poker Besar
Banyak tempat di Las Vegas , termasuk di luar dan di Strip, mempunyai hubungan yang mendalam dengan poker dan acara berprofil tinggi yang berkaitan.

Wynn Las Vegas bukan calang-calang di hadapan poker. Resort bersepadu itu kini menganjurkan Wynn Summer Classic, yang berlangsung hingga 20 Julai dan menampilkan hadiah terjamin $16.5 juta