Toto

Tom Brady dan Tampa Bay Buccaneers Mungkin Kehabisan Masa

Tom Brady telah pun meletakkan dirinya dalam kedudukan yang tidak pernah dia alami sejak memasuki NFL Tetapi quarterback itu berharap dia boleh mengubah keadaan untuk Tampa Bay Buccaneers hari ini. Sementara itu, Arizona Cardinals SGP Hari ini  mencari kesalahan yang lebih baik apabila mereka menentang Seattle Seahawks buat kali kedua musim ini.

LA Rams QB Matthew Stafford
LA Rams QB Matthew Stafford menjaringkan TD menentang San Francisco 49ers. The Rams bertemu Bucs hari ini pada NFL Ahad. (Imej: Associated Press )
Salah satu perhatian utama ketika Bucs bersiap sedia untuk menentang Los Angeles Rams ialah Tom Brady hanya berjarak 164 ela untuk mencapai 100,000 ela dalam kerjayanya. Ada kemungkinan dia boleh melakukannya hari ini menentang pasukan Rams yang tidak sama seperti tahun lepas.

The Cards menghadapi Seahawks pada Minggu 6 tetapi tidak dapat meneruskan apa-apa. Oddsmakers menyukai mereka untuk menyertai permainan hari ini, yang sepatutnya memberi mereka rangsangan.

Bucs Teruskan Perjuangan
Bucs (3-5) sedang melalui tampalan kasar. Mereka telah mencatat empat kekalahan berturut-turut dan telah kehilangan tempat pertama di Bahagian Selatan NFC, jatuh di bawah Atlanta Falcons.

domba jantan Buccaneers
Moneyline +130 -155
Sebar +3 (-115) -3 (-105)
Atas/Bawah O42.5 (-110) U42.5 (-110)
Dengan hormat dari BetMGM
Brady tidak dapat menyelesaikannya sendiri, dan telah menghadapi masalah di sebalik barisan serangan yang telah mengalami kemunduran. Sebelum permulaan musim, Tampa Bay kehilangan Ryan Jensen, pusat permulaan mereka. Kini, mereka tanpa hujung Cameron Brate, penjaga kiri Luke Goedeke, dan penerima lebar Russell Gage.

Begitu juga, di bahagian menengah pertahanan, Carlton Davis, Sean Murphy-Bunting, Logan Ryan dan keselamatan Antoine Winfield telah tidak teratur kerana Data Sidney pelbagai kecederaan. Winfield keluar hari ini, menurut ESPN, tetapi Murphy-Bunting, yang telah menjadi orang penting untuk Bucs, boleh kembali.

Di tengah-tengah senario ini, Buccaneers akan berusaha untuk melepaskan rentetan kekalahan mereka dengan mengorbankan Rams yang tidak konsisten. Mereka kini jatuh ke tempat ketiga di NFC Barat dengan rekod 3-4.

Penyandang juara liga tidak mempunyai banyak kejayaan musim ini. Kedua-dua serangan dan pertahanan telah bergelut dengan cara yang tidak mereka lakukan pada 2021.

Serangan itu hampir tidak dapat menjaringkan 118 mata. Permainan terbaik The Rams ialah apabila mereka menjaringkan 31 gol menentang Falcons. Walau bagaimanapun, QB Matthew Stafford telah melakukan banyak kesilapan, mengumpulkan lapan pemintasan.

Namun, Rams mempunyai penguasaan yang jelas ke atas Bucs. Mereka telah meraih 19 kemenangan dan hanya sembilan kekalahan, dengan empat daripada kemenangan diperoleh dalam lima pertandingan sebelumnya.

Kad Keluar Untuk Pembalasan
Kyler Murray perlu membuktikan mengapa dia dibayar begitu banyak untuk menjadi Arizona Cardinals QB. Setakat ini, dia telah meninggalkan beberapa keraguan sama ada dia orang yang sesuai untuk pekerjaan itu. Musim ini, dia telah melengkapkan 66.2% untuk 1,993 ela dan 10 touchdown sambil menambah enam pemintasan.

Seahawks Kardinal
Moneyline +105 -125
Sebar +1.5 (-105) -1.5 (-115)
Atas/bawah O49 (-110) U49 (-110)
Dengan hormat dari BetMGM
Jika Arizona Cardinals hanya 3-5, mereka terus mencari cara untuk memusnahkan diri. Mereka tidak lagi mampu melakukan banyak kesilapan di kedua-dua hujung padang, memandangkan kami sudah sampai ke pertengahan musim biasa.

Geno Smith mula menjadi ujian untuk menjadi QB teratas untuk Seahawks. Dia telah terkejut dengan keupayaan kepimpinannya dan keputusan yang baik yang HK Pools telah bertukar menjadi mata di atas padang. Smith telah melengkapkan 72.7% hantarannya untuk jarak 1,924 ela, melakukan 13 touchdown dan hanya tiga memintas.

Seahawks mempunyai kelebihan minimum dalam perlawanan ini dengan 24 kemenangan, 22 kekalahan dan satu seri. Di samping itu, mereka telah memenangi tiga daripada lima perlawanan terakhir. Walau bagaimanapun, pembuat kemungkinan menyukai Kad hari ini dan mengharapkan permainan yang mendapat markah tinggi. Jika Seahawks bermain seperti yang mereka lakukan kali terakhir, menjaringkan hanya 28 mata, di bawah petaruh akan gembira.